NAPA OBSERVATION DECK

 

With sprawling views of vineyards and mountains, the clients were eager to remodel their home and create their ideal indoor/outdoor living experience. First the design explored a modern 2 story addition above the current living/dining room, which consisted of an open loft area with an expansive glass wall facing the vineyards.

Upon further evaluation of what and how they would use the space, the client asked for a simplified ‘observation deck’, rather than an interior loft. Above the accordion glass doors and see-through fireplace, the deck has its own fireplace and screen element to provide some privacy from the neighbors and lessen the visual impact of the roof.

The evolution of the design, as well as collaborating with Landscape Architect, Josh Chandler (Father) made this project fun and exciting.

© 2020  ChandlerWorkshop

  • instagram-png-instagram-yellow-icon-1600

PROJECTS